Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Tensor Turnen Weert is een leuke heren-turnvereniging in Weert, maar wel met een regionale functie. De club bestaat momenteel uit ca. 130 leden. Onze jongste leden zijn 5 jaar en de senioren (wedstrijd)turners zijn midden twintig.

De leden zijn verdeeld in een wedstrijdgroep en een recreantengroep. De wedstrijdgroep traint tussen de 2u en 12u per week. Zij nemen deel in de regionale en nationale competities. De recreanten trainen 1u per week. Zij doen geen wedstrijden, behalve de altijd gezellige eigen clubkampioenschappen en het diplomaturnen. Ruim de helft van de leden komt uit Weert, de andere helft komt uit de regio, van Valkenswaard tot Melick tot zelfs het Belgische Lommel – een echt grensoverschrijdende club.

Naast de wedstrijden en clubkampioenschappen organiseren we nog veel andere, leuke activiteiten. Zo doen een aantal van onze turners mee aan de turnkampen die in Nederland gehouden worden. Maar we organiseren ook een gezellige barbecue, een trainersactiviteit, een bezoek van Sinterklaas en een geweldige vrijwilligersavond. We mogen ons gelukkig prijzen met een groot vrijwilligerscorps. Want vele handen maken licht werk.

Aanstaande activiteiten:

Datum nog onbekend
5 t/m 12 jaar