Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Judith’s Dance Point uit Weert: Is dé dansschool van Weert en omgeving en wordt sinds 1 juli 2011 gerund door Judith van der Staaij.
Van jong tot oud, iedereen kan leren dansen bij Judith’s Dance point.
Voor kinderen vanaf 1,5 jaar zijn er diverse danslessen, volwassenen kunnen zich uitleven in zumba, line dance of stijldansen, maar ook mensen met een mentale of fysieke beperking kunnen hier terecht.
Judith’s eigen danservaring is bijna te veel om op te noemen. Het begon ooit met Klassiek- en Jazz Ballet, Streetdance, Aerobic, Steps. En niet te vergeten de optredens in o.a. Cirque d’Hiver, de Oranjerie, TV-Limburg en recent dancing Peel en Maas.
Uiteindelijk heeft ze zich gespecialiseerd in de ballroom tak. Judith heeft met haar dansteam deelgenomen aan nationale en internationale danswedstrijden met als mooiste resultaat Nederlands Kampioen en finale tijdens het Europees Kampioenschap!
Behalve een internationaal opgeleide danslerares is Judith ook basisschoollerares en daardoor staat Judith’s Dance Point voor kwalitatief goede danslessen met natuurlijk het allerbelangrijkste ingrediënt tijdens een dansles: een flinke dosis humor, plezier en gezelligheid!

Aanstaande activiteiten:

Datum nog onbekend
4 t/m 12 jaar